IM BACK

Hallå allihopa! 
Jag är tillbaka, woohoooo!!!
 
1 år i USA gick så mycket snabbare än vad jag någonsin hade kunnat tro, jag har hur som helst varit med om mycket & haft många tuffa motgångar men jag har också fått otroliga minnen för livet!
Om ni vill läsa om mitt år så har jag haft en blogg under året där jag skrivit nästan varje dag & den hittar ni här:
http://emmathenanny.blogg.se/
 
Jag kom hem till Sverige den 5:e September & bjöds på ett otroligt välkomnande av pappa,Frida, mormor & morfar på flygplatsen i Köpenhamn.
Med den här fina flaggan som mamma gjort!
 
När vi kom hem mötes jag av två glada vovvar, mamma, farmor & farfar! Det var så kul att se alla igen. På kvällen blev det en överasknings "välkommen hem"-fest för mig!
Jag hade ingen aning om att det skulle komma en massa människor, tror vi var över 30 pers, det var jättekul att se släkt,vänner & grannar igen & mamma hade gjort det så fint i huset & gjort jättegod mat.
Till och med mina små bebisar var uppklädda!
 
När alla hade gått hem däckade jag & pappa fick väcka mig vid 9 för att jag skulle försöka & bli av med min jetlag så snabbt som möjligt!
Hela den första veckan hängde jag bara med familjen & njöt av att vara hemma & att mormor & morfar var här, jag hann även med att klippa av mig typ halva håret & färga det & jobba en match på Rögle innan jag & pappa skjutsade hem mormor & morfar till Dalarna.
 
Blev en kort visit hos mormor & morfar men vi hann med en byrunda, hjälpa till lite hemma hos dem & hälsa på mimmi,Jonsson & min lilla favvo Sigge.
 
 
 Tyvärr fick vi även hemska nyheter när vi var där, min mormors syster & hennes man dog i en bilolycka, så tragiskt men jag var glad att jag & pappa kunde varAa där för mormor..<3
 
Veckan därpå blev det mer jobb på Rögle & på Torsdagen åkte jag & pappa till Göteborg för att kolla på Rögles premiär i SHL borta mot Frölunda. Superkul & mysigt att åka iväg med pappa, vi åt på en sportbar & tittade sedan på hockeyn där jag även fick träffa Hanna & resten av hennes familj som ocks var & supportade Rögle.
 
 
 
 Hann även med två arbetsintervjuer den veckan & fick ett samtal förra Måndagen att jag hade fått jobbet, så himla skönt att fixa det så pass snabbt efter jag kom hem.
Jag har även hunnit med att gå på bio,varit på födelsedagskalas, träffat kompisar & ätit en massa svenskt lösgodis.
Förra veckan var det ännu en match, vi åkte även till Malmö hela familjen för att kolla på Pantern-Leksand soom tyvärr inte slutade så bra...På Torsdagen var jag på fotboll HIF med kusin Annie, blev tyvärr förlust där med men det var kul att träffa Annie.
 
 I Fredags var jag först med pappa på knutstorp där farfmor & farar var, & jag fick se prinsen. Sen på kvällen var jag, mamma & Frida i Helsingborg & kollade på "En dans på rosor" dem var så otroligt duktiga.
 
 
 I Lördags hade jag & Lien en babyshower för vår fina Afshan, hon hade ingen aning men jag & Lien har planerat den i över 3 månader & det blev faktiskt väldigt bra, bakade som en gaöning på förmiddagen & sen åkte vi till Afshans lägenhet & fixade & sen kom det gäster innan Afshan tillslut kom & blev otroligt överaskad.
Fina Afshan!
 
På Söndagen gick jag,mamma & pappa till hembygsparken med vovvarna & det var riktigt mysigt & vädret var verkligen på topp!
 
På kvällen bjöd vi över farmor & farfar på middag eftersom han fyllde år tidigare i veckan.
 
& nu är vi äntligen i fas med tiden, haha i Måndags började jag på mitt nya jobb på Strövelstorpsskolan som personlig assistent/ fritidsledare, det var två långa dagar Måndag & Tisdag: jobb från 7.30-16 & än så länge känns det väldigt bra även om allt är väldigt rörigt & nytt men snart så kommer jag nog komma in i det.
Idag har jag varit ledig vilket var väldigt skönt efter de två dagarna, mamma & pappa åkte till Dalarna idag med hundarna för imorgon är det begravning för mormors syster & hennes man, jag & Frida ska var ensamma hemma tills på Lördag för då kommer dem tillbaka, imorgon är det dubbelt upp med jobb först på skolan 7.30-15 sen Rögle 17-22...tur jag är ledig på Fredag. I helgen är det även jobb på Lördag då Rögle har match & sen på Söndag blir det HIF med pappa! 
Får se hur mycket jag uppdaterar här,blur absolut inte inlägg varje dag men kul att ha den här bloggen som en dagbok har ändå haft den sedan 2011. <3